088 - 277 377 6

nlen

De deal van je leven: check gratis jouw ict talent

Jouw verhaal

Ons verhaal

Wij zijn Starcheck, gespecialiseerd in assessment. Ons vak is voorspellen of sollicitanten succesvol worden in een functie. Dat doen we al jaren, vooral bij grote ondernemingen. We hebben bij meer dan 10.000 ICT-ers assessments afgenomen. Daarom weten we precies wat de psychologische kenmerken van succesvolle ICT-ers zijn.

De deal van je leven

Ons voorstel

 1. Wij bieden jou een gratis online assessment aan om er achter te komen of jij over het juiste potentieel beschikt;
 2. Je ontvangt online de resultaten in een duidelijk rapport;
 3. De 10 meest geschikte kandidaten voor een carrière in de ICT, ontvangen een uitnodiging voor een gratis carrière advies gesprek met een (ICT) ervaren psycholoog;
 4. Indien je wilt, introduceren we je bij geïnteresseerde werkgevers. Dat zijn in elk geval werkgevers die qua coaching- en opleidingsfaciliteiten jouw 1e loopbaanstap in de ICT een boost kunnen geven.

Ben je er klaar voor?

Geef jij je huidige toekomst een verrassende wending? Ga je iets doen, waar je eigenlijk heel erg goed in bent (maar dat nog niet wist).

Wil je aan tafel bij mooie werkgevers op basis van objectieve assessmentdata waaruit je ICT aanleg en talent blijkt?

Wil je over 5 jaar met een smile terugkijken op deze belangrijke stap?

Lees dan de spelregels en geef je op met onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens van ons een link voor het online assessment.

Wat je vooraf moet weten

Proces

1e ronde: een online assessment gericht op logisch redeneren. Het online assessment duurt ca 11 minuten. Je krijgt je test score retour via e-mail. Tevens geven we aan of je door bent naar de 2e ronde. 

2e ronde: indien je je gekwalificeerd hebt, ontvang je een uitnodiging voor het volledige online assessment. Dit assessment duurt ruim 2 uur. Ook hier ontvang je de resultaten retour in een overzichtelijk rapport waarmee je inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Ook informeren we je of je door bent naar de 3e ronde.

3e ronde: loopbaangesprek met een ervaren assessment psycholoog waarin vooral wordt ingegaan op de voor jou beste richting in de wereld van ICT en jouw ontwikkelmogelijkheden.

4e ronde: indien je dat wilt, introduceren wij je bij interessante werkgevers die de gewenste coaching- en opleidingscapaciteiten hebben om jouw ICT loopbaan succesvol te laten starten.

Spelregels

Je dient je op te geven vóór 18 oktober 2018.

De 1e ronde staat open voor maximaal 100 deelnemers. Indien je je kwalificeert, ga je door naar de 2e ronde. De 10 meest geschikte kandidaten gaan door naar de 3e ronde.

Er is sprake van een “contract of honesty”, dat wil zeggen dat je ervoor in staat dat jij persoonlijk het online assessment hebt gemaakt. Indien we dat nodig achten, mag Starcheck dat verifiëren door bijvoorbeeld een test opnieuw te laten maken.

Het proces wordt geleid door een ervaren Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie.

Qua time-frame is de planning:

 1. 1e ronde van 01-10-2018 tot en met 21-10-2018
 2. 2e ronde van 29-10-2018 tot en met 11-11-2018
 3. 3e ronde van 19-11-2018 tot en met 30-11-2018
 4. 4e ronde van 10-12-2018 tot en met 18-01-2019

Indien een deadline is verstreken, kun je aan die ronde niet meer deelnemen (geldt niet voor de 4e ronde). 

Deelname aan het assessment is gratis, reis- en verblijfkosten worden niet vergoed.

Er komt een nieuwe ronde, 2019H2

 1. Jouw gegevens en assessmentdata worden niet gedeeld met derden. Lees ook onze privacy code.
 2. Dit assessment is bedoeld om je inzicht te geven in jouw kansen op een carrière in de ICT.
 3. Starcheck maakt uitsluitend gebruik van wetenschappelijk gevalideerde test instrumenten. Wij werken volgens de gedragscode van het NIP.
 4. Zodra je het online assessment hebt gemaakt, ontvang je via e-mail jouw resultaten.
 5. De planning voor 2019 is nog niet bekend. Indien je wilt meedoen aan dit loopbaan assessment, kun je het contact formulier invullen. Begin oktober 2019 ontvang je dan een uitnodiging voor het assessment.