088 - 277 377 6

nlen

Cases over assessments en games

Interview briefing geautomatiseerd

Bij Ordina slaan we 2 vliegen in één klap. We realiseren een koppeling tussen de assessment portal en hun ATS én automatiseren de interview briefing voor hiring managers op basis van de resultaten van online gemaakte assessments. Hierdoor worden de hiring managers heel nauwkeurig en data gedreven gebriefd over de meest relevante gespreksonderwerpen van het interview. Starcheck ontwikkelde het algoritme van deze expert-toepassing.

Lees meer …

30-07-2012 NIEUWEGEIN - Ordina pand. FOTO SHODY CAREMAN
Logo-ABN-AMRO-Clearing-004

Global talent assessment
bij ABN AMRO Clearing

Om de “futureproofness” verder te versterken, is het voor ABN AMRO Clearing noodzaak om de juiste workforce voor de toekomst te selecteren én op te leiden. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor haar kantoren in Singapore, Sydney, Chicago en Londen. Daarom heeft ABNAMRO Clearing een uitdagende arbeidsmarktpropositie ontwikkeld voor internationaal toptalent. Lees hoe Starcheck ABN AMRO Clearing heeft begeleid bij de selectie van internationaal top-talent.

Lees meer

Dex: talent development bij hogeschool Rotterdam

DEX is het antwoord van Starcheck. DEX is een platform voor serious gaming, ontwikkeld samen met de prijswinnende gameproducent &ranj.

In DEX trainen studenten gedragscompetenties in uiteenlopende situaties en spellen. Dankzij het psychometrische attribuut meetsysteem van DEX, ontvangen studenten feedback over geoefende gedragscompetenties.

dex-impressie3
walnutt1

Walnutt: leadership gaming voor graduates

Walnutt gelooft dat assessments effectiever, sneller, voordeliger en vooral leuker kunnen. Daarom ontwikkelden ze de serious game Walnutt Quest. Met de Walnutt Quest beantwoorden sollicitanten geen vragen, maar nemen ze beslissingen.

Zo leren opdrachtgevers hun kandidaten écht kennen. Via de WalnutTalentTree zien ze hoe kandidaten scoren op eigenschappen als flexibiliteit, vindingrijkheid en besluitvaardigheid. Grote aantallen sollicitanten worden snel teruggebracht tot een kleine groep kanshebbers.

Da’s wat we noemen: een gamechanger in assessment. Starcheck heeft het psychometrisch attribuut meetsysteem (PAM) van deze game ontwikkeld en de wetenschappelijke validatie verzorgd.

Ordina: quality of hire

Ordina is een vooruitstrevende dienstverlener in ICT, Consulting en Business Solutions. Of het nu gaat om identificatiesystemen, internetbetalingen of hypotheekaanvragen: oplossingen van Ordina kom je overal tegen.
Gert Jan van Meer is Manager Corporate Recruitment. Wat zegt hij over zijn activiteiten en Starcheck?

Lees meer

ordina_raket