Ontdek jouw assessment oplossing.

Welk assessment past bij jouw vraag? Vind hier je oplossing in 3 stappen.

1. Voor welke fase zoek je een assessment oplossing?

Sourcing betreft het actief zoeken naar gekwalificeerde kandidaten voordat er daadwerkelijk een vacature is. Het gaat vooral om het identificeren, benaderen en betrekken van potentiële kandidaten via verschillende kanalen zoals LinkedIn, databases, professionele netwerken en evenementen.

Sourcing is meer gericht op passieve kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar die mogelijk geïnteresseerd zijn als de juiste kans zich voordoet. Het doel van sourcing is een talentenpool op te bouwen, zodat er snel geschikte kandidaten beschikbaar zijn wanneer er een vacature ontstaat.

Recruitment omvat het bredere proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor concrete vacatures. Het recruitmentproces start vaak waar sourcing eindigt en kan bestaan uit solliciteren, interviewen, beoordelen en uiteindelijk aannemen.

Recruitment zorgt voor de afhandeling van de vacature van begin tot eind, inclusief het plaatsen van vacatures, het screenen van sollicitaties, het voeren van gesprekken, het afnemen van assessments, het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en het onboarden van nieuwe medewerkers.

Een carrière is niet alleen een reeks van functies die men vervult, maar ook een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij vaardigheden, kennis en expertise evolueren. Dit omvat formele aspecten zoals opleiding en training, maar ook informele leerervaringen zoals opgedane vaardigheden op de werkvloer of door mentorschap.

Carrièreontwikkeling is een dynamisch proces dat beïnvloed wordt door persoonlijke keuzes, economische omstandigheden, en veranderingen binnen de organisatie. 

Assessment aanvragen

Direct bellen: 088 – 277 377 6