Online assessment tools

Meer data, meer inzicht, minder risico en lagere kosten

Starcheck biedt specifieke tools voor individuele assessments en voor team assessments

Direct aan de slag met online assessment tools

Assessments voor een individu of team vereisen een andere aanpak. 

Assessment voor individuen

Met online tests en vragenlijsten heb je snel veel meer informatie dan een interview kan opleveren. Over bijvoorbeeld intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, drijfveren of competenties. Hiermee heb je een solide basis voor een vervolg interview, een coaching gesprek of een selectie beslissing. 

Een in-house assessment praktijk is eenvoudig in te richten. Wij begeleiden de implementatie, geven training en met enkele dagen kun je up and running zijn met deze Saas oplossing. 

Assessment voor teams

Bij het formeren van een team komen andere aspecten om de hoek kijken. Je wilt voorspellende inzichten in de teamchemie: zullen leden elkaar versterken, presteert het collectief beter dan de som van de individuen. Bij Starcheck is een team-assessment veel meer dan een optelsom van individuele assessments.

Omdat werken in team verband steeds belangrijker wordt, hebben wij een aparte SaaS oplossing ontwikkeld onder de naam team-composer.  Met een abonnement kun je meteen aan de slag.

Gevalideerde instrumenten

Onze psychologische tests zijn wetenschappelijk gevalideerd waarbij de kwaliteitscriteria van de European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA) zijn gehanteerd. Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) dat met haar Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) bij de EFPA is aangesloten volgt vergelijkbare richtlijnen en standaarden als het gaat om de kwaliteit van psychologische tests. Met onze gecertificeerde psychologen NIP helpen wij onze klanten het juiste talent te identificeren, ontwikkelen en behouden.

Assessment aanvragen

Direct bellen: 088 – 277 377 6