088 - 277 377 6

nlen

training loopbaan coaching voor bureau recruiters

Loopbaan coaching voor een uitstekende candidate experience (CX)

De functie van bureau recruiter verandert. Het matchen vindt deels geautomatiseerd plaats en het contact tussen recruiter en kandidaat vraagt meer inhoud. Kun je daar als recruiter niet in mee, gaan schaarse talenten naar een ander bureau. Met deze training helpen we bureau recruiters meer inhoud te geven aan hun relaties met kandidaten. Met het kunnen geven van advies en met het kunnen voeren van professionele loopbaangesprekken. Zodat je als recruiter een goed beeld krijgt van je kandidaat en samen kunt kijken naar de juiste vervolg stap.

Het programma

Recruiter – 1 dag

Intake functie: waar gaat het écht om in deze functie? Wat zijn de kritische incidenten? En hoe maak je de vertaalslag naar functie inhoud en competenties? Welke psychologische eigenschappen zijn essentieel? Hoe manage je de verwachtingen van je (interne of externe) klant?

Telefonisch interviewen: bijna vast onderdeel in het recruitment proces. Hoe ontvang je in korte tijd gestructureerd informatie die tot een ja / nee beslissing kan leiden? Hoe ontwikkel je relevante killer questions? Hoe maak je passende kandidaten enthousiast en rond je een telefonisch interview af?

Persoonlijk interviewen: hier leer je de principes toe te passen van het STAR- en diepte-interview. Training aan de hand van praktijk cases. Je leert het interview voor te bereiden, af te nemen en te evalueren (scoren). Ook leer je hoe je een hiring manager kunt briefen.

Oordeelsvorming: oordeel of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Welk bewijs ligt op tafel? Welke verbanden kun je leggen tussen functie, kritische incidenten, de informatie uit het interview en de benodigde competenties? Bij dit onderdeel leer je vooral om verkregen informatie te rubriceren en te interpreteren.

Feedback geven naar kandidaat: een belangrijk onderdeel! Voor zowel een kandidaat die je wilt aannemen als een kandidaat die je wilt afwijzen (reputatie). Indien je selectieproces relevante informatie heeft opgeleverd, is vergelijken van kandidaten inzichtelijker en kan aannemen en afwijzen inhoudelijk goed beargumenteerd worden.

 

Persoonlijke follow up na de training (optioneel). Lees hieronder.

Persoonlijke follow up na de training

De persoonlijke follow up na de training bestaat uit het online invullen van een persoonlijkheidsvragenlijst en een aanvullend telefonisch coachingsgesprek.

Om professioneel te kunnen coachen, is een objectieve houding essentieel. Je moet je eigen bias tegengaan maar meestal hebben we geen inzicht in onze eigen bias. Met onze persoonlijkheidsvragenlijst en het telefonisch coachingsgesprek krijg je inzicht hoe jouw persoonlijkheidsstructuur van invloed is op jouw manier van coachen. Door dat inzicht voorkom je bias en leer je objectiever en professioneler te coachen.

Met deze extra coachingsronde haal je vooral persoonlijke bagage uit deze training. Vóór het telefonische coachingsgesprek ontvang je het persoonlijkheidsrapport van Starcheck. Na het telefonische coachingsgesprek zal Starcheck jouw data verwijderen zodat alleen jij beschikt over deze gegevens. 

Overige informatie interview training

De training wordt gegeven door een ervaren assessment psycholoog

Elke training heeft maximaal 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers mag Starcheck de training verschuiven naar een andere datum.

De training wordt gegeven in een inspirerende omgeving op Strijp S in Eindhoven.

Strijp-S is goed te bereiken met openbaar vervoer. De auto kan voor de deur worden geparkeerd.

De 1 daagse training is inclusief lunch.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Wij verzoeken je de factuur voor aanvang van de training te voldoen.

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de training. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Reis- en parkeerkosten zijn niet inbegrepen

Interesse in in-company training? Bel ons op 088-2773776

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Starcheck is gevestigd op Microlab - Strijp, Eindhoven

Wanneer en waar

Wanneer

12-03-2019, 07-05-2019 of 18-06-2019 van 10:00-17:00

 

Waar

Kastanjelaan 400

5616 LZ  Eindhoven

Gebouw Microlab op Strijp-S

Zie kaart

Ja, ik geef me op.

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang

Training loopbaancoaching

1 daagse training loopbaan coaching.
Prijs € 445,- excl. BTW

Selecteer een geschikte datum: