088 - 277 377 6

nlen

De deal van je leven: check jouw talent voor Business Intelligence (BI)

Jouw verhaal

Ons verhaal

Wij zijn Starcheck, gespecialiseerd in assessment. Ons vak is voorspellen of sollicitanten succesvol worden in een functie. Dat doen we al jaren, vooral bij grote ondernemingen. We hebben bij meer dan 10.000 mensen assessments afgenomen. En we weten precies wat de psychologische kenmerken van succesvolle BI-ers zijn.

De deal van je leven

Ons voorstel

 1. Wij bieden jou een gratis online assessment aan om er achter te komen of jij over het juiste potentieel beschikt om succesvol te worden in het vakgebied van business intelligence;
 2. Je ontvangt online de resultaten in een duidelijk rapport, zo leer je jezelf veel beter kennen;
 3. De 10 meest geschikte kandidaten voor een carrière in Business Intelligence, ontvangen een uitnodiging voor een gratis carrière advies gesprek met een ervaren headhunter in dit vakgebied;
 4. Indien je wilt, wordt je geïntroduceerd bij geïnteresseerde werkgevers. Dat zijn in elk geval werkgevers die qua coaching- en opleidingsfaciliteiten jouw 1e loopbaanstap een boost kunnen geven.

Ben je er klaar voor?

Geef jij je huidige toekomst een verrassende wending? Ga je iets doen, waar je eigenlijk heel erg goed in bent (maar dat nog niet wist).

Wil je aan tafel bij mooie werkgevers op basis van objectieve assessmentdata waaruit je aanleg en talent voor Business Intelligence blijkt?

Wil je over 5 jaar met een smile terugkijken op deze belangrijke stap?

Lees dan de spelregels en geef je op met onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens van ons een link voor het online assessment.

Wat je vooraf moet weten

Proces

1e ronde: een online assessment gericht op logisch / inductief redeneren. Het online assessment duurt ca 11 minuten. Je krijgt je test score retour via e-mail. Tevens geven we aan of je door bent naar de 2e ronde. 

2e ronde: indien je je gekwalificeerd hebt, ontvang je een uitnodiging voor het volledige online assessment. Dit assessment duurt ruim 2 uur. Ook hier ontvang je de resultaten retour in een overzichtelijk rapport waarmee je inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Ook informeren we je of je door bent naar de 3e ronde.

3e ronde: loopbaangesprek met een gerenommeerde headhunter waarin vooral wordt ingegaan op de voor jou beste richting in de wereld van BI en jouw ontwikkelmogelijkheden.

4e ronde: indien je dat wilt, wordt je geïntroduceerd bij interessante werkgevers die de gewenste coaching- en opleidingscapaciteiten hebben om jouw BI loopbaan succesvol te laten starten.

Spelregels

Je dient je op te geven vóór 18 november 2019.

De 1e ronde staat open voor maximaal 100 deelnemers. Indien je je kwalificeert, ga je door naar de 2e ronde. De 10 meest geschikte kandidaten gaan door naar de 3e ronde.

Er is sprake van een “contract of honesty”, dat wil zeggen dat je ervoor in staat dat jij persoonlijk het online assessment hebt gemaakt. Indien we dat nodig achten, mag Starcheck dat verifiëren door bijvoorbeeld een test opnieuw te laten maken.

Het proces wordt geleid door een ervaren Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie.

Qua time-frame is de planning:

 1. 1e ronde van 11-11-2019 tot en met 29-11-2019
 2. 2e ronde van 11-12-2019 tot en met 20-12-2019
 3. 3e ronde van 02-01-2020 tot en met 16-01-2020
 4. 4e ronde van 13-01-2020 tot en met 29-02-2020

Indien een deadline is verstreken, kun je aan die ronde niet meer deelnemen (geldt niet voor de 4e ronde). 

Deelname aan het assessment is gratis, reis- en verblijfkosten worden niet vergoed.

Ja, ik wil weten of ik talent heb voor BI

 1. In de eerste 2 ronden worden jouw gegevens en assessmentdata niet gedeeld met derden. Indien je toestemming geeft, wordt jouw data gedeeld met de loopbaancoach tbv het loopbaangesprek (ronde 3 met headhunter). Lees ook onze privacy code.
 2. Dit assessment is bedoeld om je inzicht te geven in jouw kansen op een carrière in het vakgebied van Business Intelligence.
 3. Starcheck maakt uitsluitend gebruik van wetenschappelijk gevalideerde test instrumenten. Wij werken volgens de gedragscode van het NIP.
 4. Zodra je het online assessment hebt gemaakt, ontvang je via e-mail jouw resultaten.